ktmopp@ktun.edu.tr
Anasayfa > Haberler > HaberDetay

KONYA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 7. MÜHENDİSLİK ÖĞRENCİ E-PROJE PAZARI

Mühendislik Fakültesi öğrencilerinde bilimsel düşünme, araştırma, araştırmacılık ve proje kültürü ilgi ve anlayışının oluşup gelişmesine katkıda bulunmak, öğrencilerimizi proje üretmeye ve proje geliştirmeye özendirmek ve geleceğin bilim insanları olarak yetişmelerini sağlamak amacıyla “KONYA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 7. MÜHENDİSLİK ÖĞRENCİ E-PROJE PAZARI (KTMOPP-Uzaktan Erişim)” düzenlenmektedir.

Konya Teknik Üniversitesi 7. Mühendislik Öğrenci Proje Pazarına proje önerisinde bulunan kişiler uzaktan erişim yoluyla, proje çalışmalarını organizasyona davet edilen üretim ve hizmet sektörü temsilcilerine, akademisyen ve öğrencilere sunma imkanı bulacak, sorulan soruları cevaplandırabilecek ve projeleri hakkında bilgi verebileceklerdir.

3-4 Haziran 2021 tarihlerinde düzenlenecek olan “Konya Teknik Üniversitesi 7. Mühendislik Öğrenci E-Proje Pazarı (Uzaktan Erişim)” etkinliğine ait sunum programı ve canlı bağlantı linkleri aşağıda verilmiştir.

KONYA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 7. MÜHENDİSLİK ÖĞRENCİ E-PROJE PAZARI SUNUM PROGRAMI

Açılış ve Kapanış Sunumu  Canlı Toplantı Linki