ktmopp@ktun.edu.tr
Anasayfa > Duyurular > DuyuruDetay

Konya Teknik Üniversitesi 9. Mühendislik Öğrenci Proje Pazarı Hk.

Başvurular 29 Nisan 2024 itibariyle tamamlanmıştır. Başvuru yapan tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz.

Ön değerlendirme süreci başlatılmıştır. Format ve başvuru kurallarına uygunluk açısından projeler ön jüri tarafından değerlendirilecek ve revizyon gerektiren projeler 2 Mayıs 2024 Perşembe günü sahiplerine bildirilecektir.

Yine 2 Mayıs 2024 Perşembe gününden itibaren poster formatları sayfadan indirilebilecektir. Posterlerin 6 Mayıs 2024 Pazartesi gün bitimine (23:59’a) kadar gönderilmesi gereklidir.

Proje formatı revizyon gerektirdiği için iade edilen proje sahipleri de 6 Mayıs 2024 Pazartesi gününe kadar düzeltilmiş projelerini posterleri ile birlikte gönderebilirler. Bu tarihe kadar formata uygun hale getirilmeyen ve posteri gönderilmeyen çalışmalar sergilenmeye kabul edilemeyecektir.

İkinci aşamada posterler değerlendirilecek ve sergiye çıkarılmak üzere çıktı alınması onaylanan posterler ilan edilecektir.

Katılımcılarımıza verimli, başarılı ve keyifli bir etkinlik dileriz.